Wat we doen

Onze diensten

Diensten

De juiste visuele verbinding met uw klanten tot stand brengen door een uniek, impressionant ontwerp, alsook een klantvriendelijke gebruikerservaring.

Websites en platformen

We ontwerpen projecten van verschillende complexiteit en omvang. Of het nu gaat om een eenvoudige website met één pagina of een complex admin-paneel met talloze dashboards - we zullen het visueel aantrekkelijk, consistent en gebruiksvriendelijk maken.

Mobiele apps

We ontwerpen niet alleen mooie interfaces, maar maken ze in overeenstemming met de richtlijnen van elk platform om het gebruik van uw app intuïtief te maken voor gebruikers.

Strategie en branding

We personaliseren uw project door een logo, huisstijl, gebruikershandleidingen, … te ontwikkelen.

Concept ontwerp

We maken een ontwerpconcept voor een website of mobiele applicatie om uw doelpubliek nog meer aan te trekken.

3D-modelontwerp

Vectary was built by 3D designers, for 3D designers. Viewport navigation, subdivision modeling, composition abstractions, materials, lighting and rendering were all re-thought to streamline your creative expression.

Digitale marketing

We bieden alle soorten online marketingservices, waaronder SEO, SEM, SMM, SMO, betaalde advertenties, e-mailmarketing, sms-marketing, allerlei soorten re-marketing en pushmeldingen.

ONTWIKKELING

Implementeer uw project met een schaalbaar architectuurontwerp, moderne technologie en een uitstekend niveau van gegevensbeveiliging.

Webservice

We maken webproducten die exclusief zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om een bestemmingspagina met hoge conversies, een complexe webapp om uw processen te automatiseren of een platform die belast wordt met gevoelige gegevens, wij helpen u graa

Mobiele ontwikkeling

We bouwen op maat gemaakte mobiele applicaties voor zowel iOS (met Swift) als Android (met Kotlin) volgens de richtlijnen van Apple en Google en kunnen deze snel in de winkels laten verschijnen.

Hybride mobiele ontwikkeling

Hybride mobiele ontwikkeling - met deze aanpak ontwikkelen we een enkele app voor gebruik op meerdere platforms zoals Android en iOS (met React Native en Flutter).

E-commerce

U hoeft geen technische of ontwerpervaring te hebben om een online winkel te runnen. We zijn er om U te helpen. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de rest.

Chat Bot

Een chatbot is het resultaat van menselijke interactie met kunstmatige intelligentie: een robot die automatisch reageert op berichten die de gebruiker in de chat invoert.

Virtual reality

wij stellen u in staat om de tastbare voordelen van deze opkomende technologieën te ontdekken. Door met u samen te werken, kunnen we meeslepende en visueel verrukkelijke ervaringen voor uw klanten creëren.

Wees de eerste die het weet

Blijf als eerste op de hoogte.

Als u maandelijkse updates van ons wens te ontvangen, voer dan uw e-mailadres hieronder in. U kan zich op elk ogenblik opnieuw uitschrijven.

Ondersteuning

Het project kan worden voltooid, maar het product is nooit af. Tweaks, fixes en updates van de post-release-fase zijn een van onze kernservices.

Ondersteuning na oplevering

We helpen projecten up-to-date te houden - van technologie-updates tot de implementatie van nieuwe functionaliteit.

Ondersteuning voor systeembeheer

Elk project omvat een doelgroeponderzoek en het testen van prototypen. Het resultaat ? Een product dat perfect past bij uw gebruiker.

SEO & SEA

We bieden alle soorten online marketingservices, waaronder SEO, SEM, SMM, SMO, betaalde advertenties, e-mailmarketing, sms-marketing, allerlei soorten re-marketing en pushmeldingen.

IT ondersteuning op afstand

Maak veilig verbinding met externe computers, krijg toegang tot bestanden en toepassingen en los problemen op - precies op het moment dat uw werknemers en klanten hulp nodig hebben.

Consult

We zullen u een strategie bieden die bij uw budget past en u het best mogelijke rendement oplevert. Huur ons in voor uw online en offline strategievorming om een concurrentievoordeel te hebben.

Sociale media

We adverteren om ons te richten op een internationaal publiek via facebook, twitter, linkedin en andere kanalen.