C

Committed

H

Honest

I

International

L

Leap

L

Learn

I

Idea

T

Technology

C - Committed

H - Honest

I- International

L - Leap

L - Learn

I - Idea

T - Technology

Chill iT ze begonnen allemaal met een kopje koffie terwijl de oprichters spraken over het oplossen van het probleem van snelle bedrijfsgroei en ze ontdekten de twee belangrijkste punten! Ten eerste is er het budget om een website te maken en ten tweede is het tijd! De meeste bedrijven willen zo snel mogelijk online gaan, hoewel ze door de enorme administratieve en financiële last langer moeten wachten.

Het antwoord op dit probleem was simpel … verdeel het werk en het budget om de nieuwkomers op hun gemak te stellen!

We deelden onze ideeën wereldwijd en vroegen om meningen om dit probleem op te lossen en onze oproep werd gehoord vanuit verschillende delen van de wereld. Briljante en ervaren geesten kwamen samen om een totaaloplossing te vormen voor de nieuwkomers in de ‘webwereld’ !. We zijn eerlijk en transparant naar onze klanten toe en bieden alleen wat de klant nodig heeft. Waarmee we tijd besparen en de opdrachtgever geld bespaart… De beste oplossing voor beide partijen.

Onze belofte aan jou !!!

Waarom Chill IT

Informatie en planning

Ons team regelt de eerste ontmoeting met u. Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar u noden en wensen. Vlak nadien krijg je een teamlid toegewezen die uw aanspreekpunt blijft voor dit project. Alle eisen en wensen zullen gedubbelcheckt worden en pas wanneer u uw bevestiging geeft, gaan wij met uw project van start.

Coderen en testen

In deze fase gaan de ontwikkelaars aan de slag meet het project. De klantenservice is steeds beschikbaar om u van de nodige updates te voorzien. Eens het project is afgewerkt starten de kwaliteitsverantwoordelijken met het testen van de website/software. Op deze manier kunnen wij u een kwalitatieve website afleveren. Eens deze fase is doorlopen krijgt u zelf de vraag om de website te testen.

Inzet

Op de uiteindelijke opleveringsdatum zal er een (online) vergadering worden ingepland waarbij het project aan u wordt overgedragen. Wij verkiezen zelf een fysieke vergadering. Alle zorgen, bedenkingen, … kunnen dan ook worden besproken. U kan indien u dit wenst een gratis sessie van 2 uur krijgen over het gebruik van uw website.

“Talent wins games, but teamwork & intelligence win champions”

- Michael Jordan

ons Team

Chill It is een internationaal team gevestigd in België. Maak kennis met ons zeer toegewijd team die eraan werkt om uw bedrijf zo snel mogelijk online te krijgen.

Davy

DIRECTEUR & HOOFD ADMINISTRATIE

Nahian

DIRECTEUR & CTO

Ricky

DIRECTEUR & VERKOOPHOOFD

Nirjhar

Hoofd Projectmanagement

Shamim

HOOFDONTWIKKELAAR & SERVERBEHEERDER

Stef

COPYWRITER & ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Bappy

Ontwikkelingsleider

Asifur Rahman

Contentspecialist