Ontdek onze expertise

Jij droomt het

wij maken het

Wij werken op maat van uw bedrijf.

Over ons

HET begon allemaal toen de oprichters bij een kop koffie met elkaar in gesprek gingen om een oplossing te vinden voor de exponentiele bedrijvengroei. 

Wanneer bedrijven zich online wensen te profileren botsen ze vaak op twee grote pijnpunten :
Ten eerste het budget om een website te maken, en de tweede de tijd die het maken van een website in beslag neemt. Door de enorme administratieve en financiële last komt de droom om online te gaan vaak sneller dan verwacht tot een einde, of duurt het veel langer dan gewenst. 

ONTWERP & MARKETING
0%
ONTWIKKELING
0%
ONDERSTEUNING
0%

Laat ons samenwerken !

Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van een bestaande website?

Of wenst u een nieuwe website te creëren? Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onzeservice

We hebben onze ideeën wereldwijd verspreid en hebben verschillende meningen vergeleken om dit probleem op te lossen. Briljante en ervaren mensen kwamen bij elkaar om een oplossing te bieden aan de nieuwkomers op de europese markt met één belofte : ‘Wij zullen geen extra kosten in rekening brengen!”.

Ontwerp en marketing

De juiste visuele verbinding met uw klanten tot stand brengen door een uniek, impressionant ontwerp, alsook een klantvriendelijke gebruikerservaring.

Ontwikkeling

Implementeer uw project met een moderne technologie en een uitstekende gegevensbeveiliging.

Ondersteuning

Het project kan worden afgeleverd, maar het product is nooit volledig afgewerkt. Aanpassingen, reparaties en updates na oplevering zijn onderdeel van onze klantenservice.

Platformen waar wij experts in zijn

Ons Team

Chill It is een internationaal team gevestigd in België. Maak kennis met ons zeer toegewijd team die eraan werkt om uw bedrijf zo snel mogelijk online te krijgen.

Davy

DIRECTEUR & HOOFD ADMINISTRATIE

Nahian

DIRECTEUR & CTO

Ricky

Hoofd verkoop

Onze recente projecten

Extra uitleg niet nodig?

Queens Jewels de winkel waar de klant koning is! Wij zijn een team gespecialiseerd in gouden en zilveren sieraden, trouwringen, diamanten, horloges, edelstalen sieraden.