ONTDEK ONZE EXPERT

je droomt het,

wij maken het

We schrijven code die bij uw bedrijf past

Over ons

HET ze begonnen allemaal met een kopje koffie terwijl de oprichters spraken over het oplossen van het probleem van snelle bedrijfsgroei en ze ontdekten de twee belangrijkste punten! Ten eerste is er het budget om een website te maken en ten tweede is het tijd! De meeste bedrijven willen zo snel mogelijk online gaan, hoewel ze door de enorme administratieve en financiële last langer moeten wachten.
ONTWERP & MARKETING
0%
ONTWIKKELING
0%
ONDERSTEUNING
0%

Laten we
samenwerken

Heeft u hulp nodig bij het vernieuwen van uw huidige website?

Of heeft u een nieuwe nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onzeservice

We deelden onze ideeën wereldwijd en vroegen om meningen om dit probleem op te lossen en onze oproep werd gehoord vanuit verschillende delen van de wereld. Briljante en ervaren geesten kwamen samen om een one-stop-oplossing te vormen voor de nieuwkomers op de Europese markt met één belofte: "we zullen geen extra kosten in rekening brengen!".

ONTWERP & MARKETING

DE JUISTE VISUELE VERBINDING MET UW KLANTEN EN GEBRUIKERS TOT STAND BRENGEN DOOR EYE-OPVANGENDE EN GEDENKTE ONTWERPEN TE CREËREN EN EEN ZINVOLLE GEBRUIKERSERVARING.

code2-boy-bg

ONTWIKKELING

Implementeer uw project met een schaalbaar architectuurontwerp, moderne technologie en een uitstekend niveau van gegevensbeveiliging.

code2-boy-bg

ONDERSTEUNING

Het project kan worden voltooid, maar het product is nooit af. Tweaks, fixes en updates van de post-release-fase zijn een van onze kernservices.

code2-boy-bg

platforms waar wij experts in zijn

Ons Team

Chill IT is een team van internationals gevestigd in België. De constante harmonie van werk brengt grote geesten samen terwijl ze een project op zijn vroegst opleveren. Maak kennis met de ongelooflijke en toegewijde teams die eraan werken om uw bedrijf zo snel mogelijk online te krijgen.

Davy

DIRECTEUR & HOOFD ADMINISTRATIE

Nahian

DIRECTEUR & CTO

Ricky

DIRECTEUR & VERKOOPHOOFD

Onze Recent Project

Queens Jewels

Queens Jewels de winkel waar de klant koning is! Wij zijn een team gespecialiseerd in gouden en zilveren sieraden, trouwringen, diamanten, horloges, edelstalen sieraden.